Belegger

Belegger

Kleinere, in veel gevallen particuliere, beleggers hebben vaak beperkte opties als het gaat om het direct investeren (< 3 miljoen) in onroerend goed - vooral binnen een professionele ontwikkelingscontext. FIT Real Estate is echter een partner die zich helemaal thuis voelt in dit segment!

We combineren onze kennis met uitgebreide werkervaring in projecten (> 40 miljoen) met een hoge vastgoedwaarde om projecten te ontwikkelen met een vastgoedwaarde tot circa 10 miljoen. Dit stelt ons in staat om de kloof te dichten die bestaat in opkomende beleggingsmarkten. We zijn een interessante partij voor particuliere investeerders om mee samen te werken, omdat onze aanpak conceptueel en praktisch is. Op technisch, sociaal en economisch vlak bieden wij een breed en divers dienstenpakket aan. Daarbij is ons innovatieve productontwikkelings- en conceptontwikkelingsprogramma een belangrijke katalysator en biedt het aantrekkelijke investeringsvoorstellen voor particuliere investeerders. Uiteraard versterkt deze unieke innovatieve aanpak zowel het eindproduct als de waarde van uw assets.

Wij vinden het belangrijk dat particuliere en zakelijke investeerders vanaf het begin nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingsplannen. Daarom werken we – net als bij onze selectie van aannemers – uitsluitend samen met investeerders die onze doelstellingen delen en wiens belangen aansluiten bij de onze. We hechten veel waarde aan transparantie in zowel onze samenwerkingen als ons bedrijfsmodel.

Locatie of vastgoedobject aanbieden?

Beleggers en investeerders die locaties en/of vastgoedobjecten willen aanbieden voor verkoop, samenwerking of financiering kunnen hier hun aanbod uploaden.

Investeren of samenwerken met een locatie of vastgoedobject?

Beleggers en investeerders kunnen hier bekijken voor welke ontwikkellocaties en vastgoedobjecten we nog mogelijkheden hebben tot investeren, financieren en samenwerking.

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Eius aliquam laudantium explicabo pariatur iste dolorem animi vitae error totam. At sapiente aliquam accusamus facere veritatis.

Brengt gebruikerswensen bij elkaar