Projecten

Projecten

FIT Real Estate realiseert woningen die ‘digitaler en smarter’ zijn, die niet alleen een antwoord zijn op het woningtekort, maar ook voldoen aan de hedendaagse woningeisen.

De Stee, Simonshaven

Het project “de Stee” in Simonshaven biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden in een unieke, groene omgeving binnen de gemeente Nissewaard. Deze locatie is prachtig gelegen aan weilanden, water en de polder en biedt toch alle voordelen van nabijheid tot Spijkenisse, inclusief de metroverbinding naar het centrum van Rotterdam.
Lees meer

Het appartement van uw dromen

De Wachthoeve, Hekelingen

Het project ’De Wachthoeve’ in Hekelingen omvat 24 ruime koopappartementen in boerderijstijl op een unieke groene locatie in de gemeente Nissewaard. Een prachtige plek om te wonen aan de weilanden en aan het water met alle voorzieningen van Spijkenisse. De stoere architectuur van het gebouw is geïnspireerd door de historische boerderij stijl van de Zuid Hollandse polders.
Lees meer

't Nijverhof, Zuidland

In Zuidland (gemeente Nissewaard) wordt een combinatie van starters- en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Betaalbaar voor starters en een kans voor ouderen om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Bewuste materiaal- keuzen, nagenoeg energieneutraal en optioneel slimme in-home pakketten.
Lees meer

Het appartement van uw dromen

Nederweert

Ontwikkeling en realisatie van Hotel Nederweert. FIT coördineert de verschillende partners die deelnemen aan dit project en creëert toegevoegde waarde voor de investeerder.

Oostburg

In Oostburg wordt ingespeeld op de mogelijkheden van binnenstedelijke ontwikkelingen in een krimpgebied. Leegstaand vastgoed krijgt nieuw leven ingeblazen waarbij rekening wordt gehouden met het maatschappelijk belang. Op de hoek Nieuwstraat / Raadhuis plein vormen we een bestaand pand om tot een combinatie van eigentijds wonen voor starters, levensloop bestendig wonen, seizoensgebonden horeca en smart shopping.

Zuid-Nederland

Diverse locaties in Zuid-Nederland zitten in de onderzoeksfase voor ontwikkeling of investment. FIT Real Estate staat altijd open voor beleggers die graag willen investeren in vastgoed en de visie en samenwerkingsvormen die wij voor ogen hebben, met ons willen delen.Afbouwborg Bouwgarant
Brengt gebruikerswensen bij elkaar