De Stee

Wonen aan de rand van de polder

Het appartement van uw dromen Het appartement van uw dromen

Charme van de polder, voordelen van de stad Het project “de Stee” in Simonshaven biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden in een unieke, groene omgeving binnen de gemeente Nissewaard. Deze locatie is prachtig gelegen aan weilanden, water en de polder en biedt toch alle voordelen van nabijheid tot Spijkenisse, inclusief de metroverbinding naar het centrum van Rotterdam. Het uitzicht over de uitgestrekte polder en het iconische witte kerkje uit 1854 voegt een bijzondere charme toe aan de omgeving.

Het appartement van uw dromen

Verschillende woonbehoeften Dit project omvat een variatie aan woningtypen om aan verschillende woonbehoeften te voldoen.
Er zijn 4 eengezinswoningen, 4 studio’s, 3 levensloopbestendige appartementen en 10 maisonnettes beschikbaar. De appartementen zijn speciaal ontworpen met het oog op levensloopbestendigheid. De woningen zijn geschikt zijn voor gezinnen en voorzien van tuinen. Bovendien zijn er studio’s voor starters en maisonnettes voor zowel starters als doorstromers.

Het appartement van uw dromen

Authentiek, dorps karakter Bij het ontwerp van dit project is er veel aandacht besteed aan het behoud van het authentieke, dorpse karakter van Simonshaven. De vorm van de oude historische schuur is volledig gerespecteerd, en zelfs de gebruikte materialen dragen bij aan het vertrouwde dorpsbeeld. De gevels worden uitgevoerd in de voor Simonshaven kenmerkende leverkleurige handvormige bakstenen, met daarboven dakbedekking in grijze genuanceerde dakpannen.

Het appartement van uw dromen

Duurzaam & groen De woningen in “De Stee” worden gebouwd met duurzaamheid in gedachten, zijn gevarieerd en het project wordt omgeven door veel groen. Er is een ruime gemeenschappelijke parkeergelegenheid, omgeven door groen met een ruime ontsluiting naar de Hogeweg. De ontsluiting naar het dorp is uitnodigend en vriendelijk, geschikt voor fietsers en voetgangers.

Het appartement van uw dromen
Het appartement van uw dromen

Simonshaven in Nissewaard

De geschiedenis van Simonshaven begon met de aanleg van een haven, vermoedelijk in de dertiende of veertiende eeuw, door de heer (Simon) van Putten en Marckenburg. Hoewel er niets is overgebleven van deze haven, blijft de Ring een herinnering aan dit verleden.

Simonshaven ligt te midden van natuur- en recreatiegebied Bernisse, omgeven door weilanden. Het pittoreske witte kerkje, net buiten Simonshaven, is een opvallende bezienswaardigheid. Het dorp herbergt een voetbalvereniging en een grote manege. Het cafe is er niet meer maar wel een hele actieve gemeenschap. Vanuit het kerkgemeenschap (witte kerkje) worden leuke activiteiten georganiseerd. Basisschoolkinderen gaan doorgaans naar school in het naburige dorp Zuidland.

Download de brochure
Het appartement van uw dromen

Voorbehoud De perspectieftekeningen in deze brochure geven een impressie. Het is met recht een ‘artist impression’ waarin de illustrator zich soms wat artistieke vrijheden gunt. De inrichting van de openbare ruimte is naar de fantasie van de illustrator ingevuld. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze geen rechten worden ontleend.

Het appartement van uw dromen Het appartement van uw dromen